Hotel**Restauracja „Jaś Wędrowniczek” zaprasza na: WIELKANOCNY BRUNCH
MENU WIELKANOCNE – DANIA Z CAŁEGO ŚWIATA
29 marca 2015 r. (niedziela) od godz. 13:00-17:00
Dorośli – 65 zł/os. … i jesz ile chcesz Dzieci do 7 lat – 35 zł/os.
PONADTO:
- muzyka na żywo
- pokaz pisankarstwa (możliwość zakupu)
- świątecznie udekorowana sala
BUFET WIELKANOCNY – MENU:
ZUPY:
- Szkocka zupa marchwiowa z kolendrą
- Zupa selerowa z chrzanem
- Barszcz chrzanowy
- Minestra di Pasqa – zupa neapolitańska
- Zupa z pasty sezamowej z czosnkiem – potrawa z Grecji
DANIA CIEPŁE:
- Wielkanocna szynka
- Potrawka z wędzonej kiełbasy
- Rolada ze szpinakiem i jajkiem
- Pasticada – pieczeń z Chorwacji
- Biała kiełbasa pod beszamelem
- Wieprzowina w cieście chlebowym
ZAKĄSKI:
- Pasztet strasburski
- Sałatka ziemniaczana z Dymką – danie Wielkanocne
- Sałatka z mandarynką, pomarańczą, sałatą rzymską oraz orzeszkami pini
- Torta pasquale – włoska tarta ze szpinakiem
- Marinated beetroot- włoskie marynowane buraczki
- Pasztet z wędzonego łososia
- Wielkanocna Zapiekanka
- Tarta pascualina – Argentyna
- Galaretki drobiowe z jajkiem
- Chrzan wielkanocny
- Sos tatarski
- Śledzie duszone w winie
DESERY:
- Budyń waniliowy
- Mazurek Czekoladowy
- Krem cytrynowy z wiśniami w winie
- Dwukolorowe Banana Bread
- Ciasto Włoskie – Babka Wielkanocna
- Cytrusowa pascha z żurawinami
- Kulicz – Rosyjskie babka drożdżowa
Prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc.
RECEPCJA – kontakt:
tel.: 13 43 567 33, 603 364 444
e-mail: hotel@jas-wedrowniczek.pl
www.jas-wedrowniczek.pl
ZAPRASZAMY.
16-03-2015
Udostępnij ten artykuł znajomym:
Udostępnij
Napisz komentarz przez Facebook