REKLAMA
REKLAMA

ZAWODY ODWOŁANE!

ZAGÓRZ, USTRZYKI DOLNE / PODKARPACIE. 4 i 5 lutego to święto zimowych sportów w Bieszczadach. W Zagórzu i Ustrzykach Dolnych odbędą się Zimowe Mistrzostwa w skokach narciarskich i kombinacji norweskiej. Zgłoszenia należy przesyłać do dnia 02.02.2017 r, do godz. 15.00

Zgłoszenia przyjmowane są wyłącznie na aktualnie obowiązujących drukach PZN, dostępnych na stronie PZN, z zaznaczeniem konkurencji, w której będzie startował każdy zawodnik, na adres ediem@poczta.onet.pl lub faksem do godziny 15:00. Zgłoszenia przysłane po tym terminie oraz zgłoszenia niekompletne (bez zaznaczenia konkurencji) nie będą uwzględnione.

PROGRAM ZAWODÓW:

4.02. sobota, skoki

  •  10.00 – seria próbna skoków otwartych HS-22, po niej serie konkursowe Junior E, Młodziczki, po nich seria skoków do kombinacji norweskiej Junior E
  •  11.30 – seria próbna skoków otwartych HS-43, po niej serie konkursowe Junior D, Juniorki, po nich seria skoków do kombinacji norweskiej Junior D
  •  13.00 skoki otwarte, skocznia HS-43, kategoria – OPEN „Puchar Bieszczadów”

5.02. niedziela, biegi do kombinacji

  •  11.00 – biegi do kombinacji norweskiej (metoda Gundersena) – trasy biegowe im. Stanisława Nahajowskiego w Ustjanowej Dolnej (Junior E: 2000 m, Junior D: 3000 m)

Ceremonia dekoracji zawodników w pierwszym i drugim dniu bezpośrednio po zawodach.

Mistrzostwa POZN w skokach i kombinacji norweskiej: medale – miejsca (1-3), nagrody rzeczowe – miejsca (1-4), dyplomy miejsca (1-6)
Puchar Bieszczadów w skokach narciarskich: puchary – miejsca (1-3), nagrody rzeczowe – miejsca (1-4), dyplomy miejsca (1-6)

zawody

 

26-01-2017

Udostępnij ten artykuł znajomym:



Dodaj komentarz

Zaloguj się a:

  • Twój komentarz zostanie wyróżniony,
  • otrzymasz punkty, które będziesz mógł wymienić na nagrody,
  • czytelnicy będa mogli oceniać Twoją wypowiedź (łapki),
lub dodaj zwykły komentarz, który zostanie wyświetlany na końcu strony, bez możliwosci głosowania oraz pisania odpowiedzi.
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.

| Zaloguj się
Pokaż więcej komentarzy (0)