Sprawozdanie złożone, plany na nowy rok nakreślone

2 grudnia br. w budynku Ochotniczej Straży Pożarnej w Rzepedzi odbyło się przedświąteczne Posiedzenie Zarządu Oddziału Powiatowego ZOSP RP w Sanoku. W trakcie posiedzenia złożone zostało przez Prezesa Zarządu Oddziału dh Grzegorza Klechę sprawozdanie z działalności Zarządu za miniony rok oraz przyjęto plan pracy na rok 2018.

W trakcie posiedzenia informacje dotyczącą stanu ochrony przeciwpożarowej na terenie powiatu złożył Komendant Powiatowy Państwowej Straży Pożarnej  w Sanoku. W posiedzeniu uczestniczyli: Łukasz Kudlicki – Dyrektor Gabinetu Politycznego MSWiA,  Sławomir Miklicz – radny Sejmiku Województwa Podkarpackiego, podkom. Tomasz Balawajder  – z-ca Komendanta Powiatowego Policji w Sanoku, Andrzej Nosiadek – v-ce Prezes Grupy STORAT Kierownictwo Komendy Powiatowej PSP w Sanoku  oraz  przedstawiciele władz samorządowych z terenu powiatu sanockiego.

W trakcie spotkania odczytane zostały listy przesłane przez posła za sejm RP Piotra Uruskiego oraz radnej Sejmiku Województwa Podkarpackiego Marii Pospolitak.

sp

materiały nadesłane