Badania mikrobiologiczne żywności, pasz i surowców rolnych

Opis:


  • Dodatki do żywności
  • Kawa i herbata
  • Koncentraty spożywcze
  • Lód stosowany w gastronomii
  • Mięso i przetwory mięsne
  • Mleko i przetwory mleczne
  • Napoje bezalkoholowe (gazowane, niegazowane, soki, syropy, itp.)
  • Oleje i tłuszcze roślinne i zwierzęce
  • Owoce, warzywa, przetwory owocowe i warzywne oraz warzywno-mięsne
  • Preparaty enzymatyczne i kultury startowe przeznaczone dla przetwórstwa
  • Produkty jajeczne
  • Ryby i przetwory rybne
  • Środki specjalnego przeznaczenia żywieniowego
  • Śruty i pasze
  • Suplementy diety
  • Wyroby cukiernicze i ciastkarskie
  • Wyroby garmażeryjne
  • Zboża i produkty zbożowe
  • Zioła i przyprawy
  • Żywność mrożona

Galeria:


Zobacz również: