REKLAMA
REKLAMA

ANDRZEJKI 2012 W RESTAURACJI „SZELCÓW” – 24.11. 2012

Restauracja „Szelców” ma zaszczyt zaprosić na Bal Andrzejkowy. Jak tradycja nakazuje jest to wieczór wróżb i zabaw związanych z małżeństwem i miłością.

Tego wieczora nasza restauracja zamieni się w tajemnicze i mistyczne miejsce pełne wróżb, gdzie rzeczywistość przeplatać będzie się ze światem magii i tajemniczych zjawisk …. a pełnia księżyca spotęguje wiarę w przepowiednie…

Dla ciała przygotowaliśmy wykwintne menu, którym oczaruje Państwa Szef Kuchni.
Całości dopełni zespół

Barnaba

który specjalnie na noc Andrzejkową przygotował repertuar sprzyjający dobrej zabawie do białego rana.

 

Bal rozpoczniemy o godzinie 19 00 wykwintną przystawką:

 

 

 

Terrina szefa kuchni z sałatką z selera i świeżego imbiru oraz gruszek

…….

 

Zapiekany filet kurczaka nadziewany serem feta, owinięty wędzonym bekonem, podany na łożu szpinakowym z nutą sosu śmietanowego i z kawałkami pomidorów

 

Dodatkiem są pieczone ziemniaki oraz włoska kapusta duszona w winie i śmietanie

…….

 

Tiramisu

……..

 

Rapsodia mediolańska z polentą kukurydzianą i sosem serowo paprykowym

……..

 

Stół obfitości z ciepłym i zimnym bufetem:

 

Kiełbasa swojska, kabanos, boczek rolowany, salceson, pasztet szefa kuchni, pieczywo różne, smalec z wędzonki, ogórki kiszone, zimne sosy

flaki wolowe , zupa węgierska

 

sałatka grecka, sałatka włoska z tortellini, sałatka caprese

galaretki 3 rodzaje, śledź w śmietanie i po cygańsku, roladki łosoś-szpinak- feta, vol au vents, deska serów, sakiewki pikantne, muszelki makaronowe, tartinki, sushi, koreczki z krewetkami, półmisek wyrobów własnych (karkówka, wędlina, schab pieczony)

……..

Słodki kącik

……

 

– napoje gorące kawa, herbata bez limitu

– coca, fanta, sprite 0,6 l/ osobę
– 0.3 l soku / osobę
– 0.33 l wody mineralnej /osobę

Koszt naszej imprezy to – 135 zł od osoby
……..
Kontakt:
Restauracja “SZELCÓW”

telefon: 0-13 469-60-80,kom: 0-665-488-688,

www.szelc.eu

08-11-2012

Udostępnij ten artykuł znajomym:

Udostępnij


Napisz komentarz przez Facebook